Galerija garažna vrata

Sekcijska dvižna garažna vrata DOMULAR

 
Trdna konstrukcija
Lamele vrat Domular so po celotni površini debele 42 mm. To nam pove, da so garažna vrata Domular močnejša kakor vsa druga vrata v tem cenovnem razredu.

 
Enostavna montaža

Zaradi tako dobro premišljene konstrukcije garažna vrata Domular omogočajo enostavno montažo.

 
Odlična konstrukcija 
Garažna vrata Domular so narejena iz pocinkanih jeklenih lamel.

 
Lamela je sestavljena iz dvostenske konstrukcije, izolirana z 42 mm poliurentansko peno, ki ni škodljiva okolju.

 
Visoka kakovost delovanja 
Garažna vrata Domular drsijo tiho na dvojnih kolescih s kroglastimi ležaji gor in dol. Seveda tudi NICE- motorni pogon ne bo motil vašega miru.

 
Dobra izkoriščenost prostora 
Vrata Domular ne dajo le dobrega izgleda ampak zahvaljujoč dobro premišljeni konstrukciji je potreben prostor na stranski steni le 80 mm. Tudi na prekladi z znižanimi vodili se potrebuje le 150 mm, kar pomeni da z vrati Domular dobro ohranite Vaš prostor.

 
Udobje s pritiskom na gumb 
Vrata Domular imajo vključen mehanizem za daljinsko vodenje.

 
Stabilna in robustna vrata Domular 
Kot smo že omenili so po celotni površini lamele debele 42 mm. Da so vrata odlično izolirana so med zunanjo in notranjo pločevino nahaja izolacija. Zaradi tega vrata ne kondenzirajo, kar pripomore k dolgi življenjski dobi vrat.

 
Najboljša izolacija 
Zaradi 42 mm debelih lamel vrata tako pripomorejo k zmanšanju stroška energije, prav tako zagotavljajo visoko stabilnostin dolgo življenjsko dobo.

 
Tesnenje 
Trajno elastična tesnila spodaj na pregibu, med lamelami in na stranskih vodilih zagotavljajo odlično tesnenje po celem obodu vrat.

 
Udobje vrat 
Odlično vodenje in tišji tek vrat se zagotavlja preko krivine iz pločevine, ter preko kroglično uležajenih dvojnih kolesc na vsaki lameli.

 
Veliko prostora za vaše ideje 
Vrata Domular zadostijo vsaki vaši želji, zato izkoristite vse možnosti in dajte vašim garažnim vratom vaš osebni poudarek.

 
Osebni prehod 
Osebni prehod v garažna vrata lahko vgradimo že pri minimalni višini in širini, prav tako lahko sami določite lego prehodnih vrat ter po želji izberete smer odpiranja. Vratno krilo je opremljeno z varnostnim stikalom, ki je vezano na motor, tako da pri odprtih prehodnih vratih motor ne deluje. Spodnji pohodni profil pa je debeline 2 cm in je izdelan iz INOX pločevine, tako da so prehodna vrata skorajda brez praga. 

« of 2 »